Over

Over mij

Maak kennis met Bart

Ik ben Bart Stoutjesdijk, en ik ben een fotograaf die zijn passie heeft omgezet in een onderneming. Het begon allemaal bij de plaatselijke voetbalclub, maar nu werk ik door het hele land en soms zelfs over de grens, in de voetbalstadions.

Ik mag dan wel landelijk werken, maar ik ben ook nog steeds actief in de regio, waar ik mijn lens richt op verschillende klanten, zoals projectontwikkelaars, uitgeverijen, scholen en bedrijven. Of je nu een grootschalig project hebt of een paar foto’s nodig hebt voor je bedrijf, ik kan je voorzien van professionele beelden die de boodschap overbrengen. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio of neem contact met mij op!

Services

Wat ik doe

Sport en journalistieke fotografie

Het moment van de wedstrijd, emotie van een doelpunt of een mooi actieduel. Of de sfeer vastleggen van lokale en landelijke gebeurtenissen.

Zakelijke spot-on fotografie

Een bedrijf op een actieve manier in beeld brengen, geen statische beelden van ongemakkelijke medewerkers; maar mensen die bezig zijn met hun passie.

Dronefotografie

Vanuit de lucht is soms net wat meer te zien dan vanaf de grond. Met mijn drone breng ik vastgoed, terreinen en gebieden in beeld.

Services

Hier zag je o.a. mijn beeld terug